COVID-19 oplossingen

Camera Mondkapje: Herkenning van bezoekers zonder mondkapje

De wereld om ons heen verandert snel door Covid-19. De overheid gaf het dringende advies om mondkapjes te dragen in detailhandel en horeca. Winkeliers hebben de optie om bezoekers die geen mondkapje dragen te weigeren. Maar, hoe kunt u op een efficiënte manier klanten die geen gezichtsmasker dragen detecteren?

Efficiënte mondkapjes detectie

DT-Domotica heeft voor u de oplossing. Met behulp van camera’s met een gezichtsherkenningssysteem kan worden gedetecteerd wie van uw bezoekers geen mondkapje draagt.

Wanneer een persoon zonder mondkapje in beeld komt, kan het mondkapjes detectie systeem een audio bericht afspelen om bezoekers te verzoeken een mondkapje te dragen. Deze audio boodschap kan zelf worden ingesteld. Ook kan het visueel worden weergegeven op een monitor.

Hikvision camera mondkapje

Om kwaliteit te garanderen zetten wij camera’s met mondkapje detectie in van het merk Hikvision. Hikvision is wereldwijde marktleider op het gebied van beveiligingscamera’s en biedt uitstekende camera’s voor een scherpe prijs.

Corona screening met camera’s

Ontvang bezoekers veilig door het gebruik van thermische camera’s. DT-Domotica helpt u aan de nieuwe veiligheidsnormen te voldoen om het welzijn van uw medewerkers en klanten te waarborgen. Koorts is een van de meest voorkomende symptomen van COVID-19. Door middel van thermische camera’s kunnen klanten met een verhoogde lichaamstemperatuur worden gedetecteerd.

Op deze manier voorkomt u dat u bezoekers ontvangt die niet gezond zijn. Daarnaast kan deze camera detecteren of de bezoeker in beeld een mondkapje draagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

People counting camera

Volgens de nieuwe maatregelen moet u ook zorgen voor een deur-beleid: buiten maximaal 40 personen, binnen maximaal 30 personen, personeel niet meegerekend. In plaats van het inzetten van een personeelslid dat hierop een gehele shift toezicht houdt, bieden wij een voordeligere oplossing aan: een people counting camera.

Deze camera telt voor u de inkomende en uitgaande mensen. Op een confrontatie monitor wordt met groen weergegeven wanneer een bezoeker naar binnen mag en met rood wanneer de bezoeker even moet wachten. Op deze manier kunt u uw personeelsleden op een efficiëntere manier inzetten.

 

 

 

 

 

 

Wij helpen u met verschillende Covid-19 oplossingen. Camera mondkapje? Corona screening? Wij helpen u verder.

Neem contact op voor meer informatie: wij helpen u graag verder en adviseren over de verschillende mogelijkheden.