Camerasysteem van Hikvision

Camerasystemen van Hikvision

Ontdek de voordelen van een camerasysteem

De veiligheid bij u thuis of in uw bedrijf vergroten? Een camerasysteem van DT Domotica biedt uitkomst. Dit is naast effectief en eenvoudig, ook heel makkelijk om te realiseren. Wij hebben een aantal systemen die wij u kunnen aanbieden. Een camerasysteem kan veel verschillende vormen hebben. Gaat u voor camera's met gezichtsherkenning of wilt u de camera's handmatig kunnen besturen? Gaat u voor een complex systeem of voor een kleinere variant? Wij bieden het allemaal aan. Als u vooral benieuwd bent wat er s'nachts rondom uw huis of bedrijfspand gebeurt is een infraroodcamera de oplossing. Onze camerasystemen zijn vrijwel allemaal te besturen via verschillende apps. Dit betekent dat u waar en wanneer u wilt real time beelden kunt bekijken. Ook is het mogelijk beelden terug te spoelen.

Camerasystemen van Hikvision

Ons assortiment camerasystemen bestaat voornamelijk uit systemen van het merk Hikvision. Hikvision is marktleider en staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige camerasystemen. Zij zijn tevens ook de grootste leverancier van zowel camera- als videobewaking. Met een systeem van Hikvision bent u dus verzekerd van camerabewaking van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard volgt Hikvision als marktleider ook de laatste trends. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het camerasysteem dat met WiFi werkt. Hiermee kunt u zowel dag- als nachtopnames maken. De beelden zijn terug te kijken in Full HD, zodat de beelden in tegenstelling tot vroeger veel scherper zijn: Wel zo prettig. Zo kunt u precies zien wat er bij u thuis of in uw bedrijfspand gebeurt. U kunt het camerasysteem zo instellen dat u een bericht krijgt, wanneer er iets of iemand is waargenomen door de camera. Deze berichten worden dan automatisch op uw telefoon vanuit de Hikvision applicatie weergegeven. Zo bent u altijd op de hoogte van de situatie in of rondom uw bedrijf. Dat is handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Ook kentekenregistratie is mogelijk met camera’s van Hikvision. Zo ziet u welke auto's zijn geregistreerd en weet u in de meeste gevallen precies welke auto’s zijn waargenomen. Daarnaast zijn er ook camera’s met ingebouwde klantentelling. U ziet het: Camera’s van Hikvison bieden u talloze mogelijkheden.

Installeren van het camerasysteem

DT Domotica voorziet u van begin tot eind van deskundig advies. We bekijken samen de situatie bij u thuis of bij u in het bedrijf en spreken onze voorkeur uit voor een van onze camerasystemen. Zo weet u zeker dat u een systeem koopt dat aan uw wensen voldoet en bent u verzekerd van extra veiligheid.

Bij vragen over een camerasysteem van ons of een algemene vraag kunt u altijd bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.