Ledverlichting

Ledverlichting in verschillende soorten en maten

Voor ledverlichting in allerlei soorten, maten en kleuren bent u bij DT Domotica aan het juiste adres.

Ledverlichting is in deze tijd niet meer weg te denken. Dat is ook niet zo vreemd in een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Ledverlichting is dan ook de meest duurzame verlichting van het moment. Een ledlamp verbruikt namelijk maar liefst 90 procent minder energie dan een spaarlamp!

Als u op zoek bent naar ledverlichting biedt DT Domotica verschillende handige oplossingen. Onze producten zijn hoogwaardig en innovatief en tevens van Nederlandse makelaardij. Zo kunt u bij ons terecht voor ledverlichting in allerlei soorten, maten en kleuren. Onze producten worden toegepast in retail, hotels, restaurants, kantoren, musea, galerijen, pretparken, theaters, bioscopen, bowlingcentra en woningen.

Voordelen ledverlichting

Bij het aanbrengen van ledverlichting profiteert u van een aantal voordelen. Zo is ledverlichting:

  • Duurzaam en flexibel.
  • Goedkoop in gebruik, door minder stroomverbruik en een langere levensduur.
  • In allerlei kleuren te verkrijgen.
  • Eenvoudig te programmeren via DMX.
  • Talloze oplossingen op maat.

DT Domotica kan bijvoorbeeld uw huidige lampen vervangen door ledverlichting (mits uw armaturen hier geschikt voor zijn). Ook is het bij ons mogelijk om een compleet nieuw verlichtingsplan te laten maken. Regelbare verlichting kunnen wij voor u programmeren via het bekende DMX protocol. Denk hierbij aan het veranderen van de verlichtingskleur en sterkte van uw gevelverlichting rondom uw (bedrijfs)pand of het creëren van sfeervol licht tijdens uw presentatie in de vergaderruimte.