Duotecno producten

Producten Duotecno

Hieronder lichten we enkele duotecno producten toe. Interesse in deze producten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Touch-screens

Alles te bedienen met een touch-screen

U kunt alles bedienen met een touch-screen die op de domotica is aangesloten. Denkt u aan verlichting, stopcontacten, rolluiken, gordijnen, screens, verwarming, koeling, ventilatie, volwaardige audiosturing naar alle interfaces (zie categorie interfaces) en alarmbediening. Daarbij is een aanwezigheidssimulatie standaard aanwezig. Het menu van het touch-screen is erg gebruiksvriendelijk. Iedereen kan ermee omgaan. Bovendien is het touch-screen eenvoudig te programmeren. U heeft een vrije keuze uit de te gebruiken iconen die u ook weer eenvoudig kunt vervangen door een van de 200 alternatieve iconen uit de bibliotheek.

Op de startpagina is het mogelijk 20 sferen te programmeren. U kunt dit aantal uitbreiden naar maar liefst 250 sferen. Ook kunt u nog een 6,4″ TFT videoscreen voor het camerabeeld toevoegen.

Onze touchscreens zijn perfect te combineren met touch buttons voor een uniek design.

Touch Buttons

Een extra ‘touch’ aan uw woning

De design touch buttons, verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen als de touch-screens, geven een elegante en uniforme look aan uw woning. Een zeer mooi alternatief voor de ruimtes waar u geen touch-screen voorziet maar toch een bediening wenst die past in uw interieur.

De witte LED’s, die ook dienst doen als discrete oriëntatieverlichting wanneer ze niet gebruikt worden, zullen bij het aanraken van de knoppen als reactie volledig oplichten. Dit Duotecno product geeft zeker een extra ‘touch’ aan uw woning. De touch buttons kunnen ook gebruikt worden bij relaisschakelingen of teleruptoren omdat het vier NO contacten zijn. U kunt deze ook gebruiken als als gewone schakelaar in een woning zonder domotica.

Modules

Verbinden met meerdere toestellen

Eenvoudig te installeren box op DIN-rail met standaard 16 ingangen, 4 dimmers, 8 relais, 1 up/down en 2 temperatuursensoringangen. Voor de voeding van bewegingsdetectoren is de module uitgerust met een 12V DC uitgang. De module is voorzien van een TCP/IP netwerkinterface wat het mogelijk maakt om met vijf toestellen zoals smartphones en tablets te verbinden. Het is mogelijk om twee Smartboxen te combineren in één project. De Smartbox+ kan verder uitgebreid worden met andere Duotecno producten door middel van het bijplaatsen van een voeding.

Inbouwsensor voor plafondmontage

De kleinste bewegingssensor op de markt!

Deze sensor kijkt 360 graden en wordt daarom meestal centraal in de ruimte geplaatst. De sensor heeft een reikwijdte van 10 meter.
Deze sensor kan eenvoudig in het plafond of in de muur ingebouwd worden via een pvc buisje met een breedte van 16 millimeter.