Alarmsysteem

Alarmsysteem gericht op de toekomst

In deze tijd is het hebben van een alarmsysteem steeds noodzakelijker. Meer inbraken zijn het gevolg van steeds meer armoede in Nederland. De ontwikkeling op technologisch gebied staat nooit stil. Tegenwoordig kunnen alarmsystemen ook steeds meer. Zo kunnen ze al meldingen geven via een applicatie op uw smartphone of tablet. Het in- en uitschakelen van uw alarmsysteem is mogelijk via een applicatie. Onze alarmsystemen zijn ook al in staat om een snapshot te nemen wanneer zij beweging registreren als het alarmsysteem actief is.

Op maat gemaakt en eenvoudig uit te breiden

Het grote voordeel van onze alarmsystemen is dat deze erg eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt en geïnstalleerd. Bovendien bieden ze de ruimte om uit te bereiden wanneer er een stuk aan uw woning of bedrijf word aangebouwd.

Handige toepassingen van inbraaksystemen

Inbraaksystemen bieden niet alleen de mogelijkheid om beweging te registreren en te signaleren maar kunnen ook worden gebruikt voor andere toepassingen. Denk hierbij aan rook-, gas- en Co2-detectie of watermelding- en glasbreukdetectie. Onze alarmsystemen kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangelegd.