Beveiligingssysteem Hikvision Gold Label

Beveiligingssysteem Hikvision Gold Label

Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem voor uw huis of kantoor? DT-Domotica wil u graag kennis laten maken met Hikvision Gold Label. Hikvision is marktleider op het gebied van camerasystemen en introduceert met het Gold Label een revolutionair systeem van de hoogst haalbare kwaliteit.

Waarom kiezen voor een beveiligingssysteem van Hikvision Gold Label?

  • De camera's zijn bestand tegen alle lichtomstandigheden waardoor tegenlicht en weerspiegelingen geen probleem meer zijn. Bovendien kan dit systeem zelfs 's nachts, met zeer weinig licht, kleuropnames maken door het gebruik van een lichtgevoelige chip.
  • Hoge kwaliteit opnames: De opnames worden gemaakt met gebruik van 8 megapixels 4K camera's, waardoor de beelden in Ultra HD-kwaliteit zijn. Dit is vergelijkbaar met de beelden in een bioscoop.
  • Betere analyse: Het beveiligingssysteem heeft meer dan vijf verschillende manieren om analyses te maken.  Hierdoor kan niemand de ruimte betreden zonder dat de camera's het registreren. Daarnaast kunnen ze ook registreren wanneer een object wordt weggehaald of neergelegd.
  • Gebruiksvriendelijk: De camera's zijn beschermd tegen stof, water én vandalisme en doordat de kabels zijn weggewerkt in de cameravoet, zijn ze vrijwel overal te installeren.

Het beveiligingssysteem zorgt hiermee voor een optimale beveiliging en is geschikt voor binnen en buiten. Door middel van een app op uw telefoon of tablet kunt u altijd en overal de beelden controleren, u kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan.

Beveiligingssysteem Hikvision Gold Label voor bedrijven

Het beveiligingssysteem van Hikvision Gold Label is ook zeer geschikt voor bedrijven. Door de 'object removal'-analyse kan de camera diefstal registeren. Bovendien kan de camera ook bijhouden hoeveel mensen zich in uw pand bevinden. Wist u dat de camera's zelfs kunnen aangeven wanneer bepaalde lijnen overschreden worden? Door de hoge kwaliteit van de beelden is uw bedrijfspand bovendien niet alleen overdag optimaal beveiligd maar ook 's nachts. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

DT-Domotica denkt altijd met u mee over uw veiligheid en adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van de camerasystemen. Daarnaast komen we natuurlijk ook bij u langs voor het programmeren en installeren. Wil u graag meer weten over Hikvision Gold Label? Bel of mail ons dan.

Kennismakingsaanbieding beveiligingssysteem Hikvision Gold Label

Uw veiligheid is belangrijk, ga daarom voor een beveiligingssysteem van de hoogst haalbare kwaliteit met Hikvision Gold Label. Tijdelijk ontvangt u voor de prijs van € 2899,-*:

  • 4 Turrent camera’s 8MP 4K Ultra HD
  • 8-kanaals recorder 4K
  • 3TB harde schijf

Een basisinstallatie waarmee uw huis of kantoor optimaal beveiligd is! (*De genoemde prijs is exclusief de installatiekosten.)

Aanbieding Hikvision Gold Label beveiligingssysteem