Domotica systeem

Domotica is Latijns en samengesteld uit de woorden domus (huis) en tica wat afkomstig is van het woord informatica. Kort gezegd betekent domotica dus ´huisinformatie´. Wij bieden de mogelijkheid om met behulp van één domoticasysteem op één plaats in uw huis alles te bedienen. Zo voorkomt u dat u ´ver´ moet lopen om uw apparaten te bedienen.

Energiebesparing via uw domoticasysteem

Een domoticasysteem is naast handig, ook nog eens milieuvriendelijk. Zo kunt u met het systeem eenvoudig handmatig maar ook automatisch apparaten uitschakelen. Als u bijvoorbeeld heeft ingesteld dat de verlichting uitgaat wanneer er 10 minuten lang geen beweging wordt gedetecteerd, schakelt de verlichting zichzelf uit. Dit voorkomt dat u het hele pand na moet lopen als u de taak heeft deze af te sluiten aan het einde van de dag. Ook is het mogelijk de nachtverlichting op een bepaald tijdstip aan te laten gaan. U heeft geen omkijken meer naar uw bedrijfsverlichting!

Gemak is troef

Hoe fijn is het als u op een koude winterdag thuiskomt in een warm huis? Dat is zo geregeld met een van onze domoticasystemen. Stel het systeem zo in dat de verwarming aan is als u thuiskomt en u komt nooit meer thuis in een koud huis. Vindt u het bij thuiskomst toch te warm? Loop dan naar het bedieningspaneel en pas de temperatuur voor een volgende keer eenvoudig aan. Wilt u dat de gordijnen zijn gesloten als u thuiskomt of dat de tuinverlichting is ingeschakeld? Dat is tevens heel makkelijk te regelen. Uw tablet kan tevens als bedieningspaneel fungeren. Een domoticasysteem zorgt dus voor compleet gemak zonder dat u veel inspanning hoeft te leveren om zaken gedaan te krijgen.

Deskundig advies over het te kiezen domoticasysteem

Om het juiste domoticasysteem uit te kiezen is nog best een opgave. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar om deskundig advies te geven over de verschillende systemen die wij aanbieden. Ontdek het gemak van een domoticasysteem in uw huis en neem vrijblijvend contact met ons op.