Intercom systeem

Intercom syteem

Met een intercom doet u de deur op afstand open. Daarmee houdt u dus ongewenste gasten buiten zodat uw woning of bedrijfsgebouw extra beveiligd is. Het intercom systeem van DT Domotica bevat in de regel een camera zodat u direct kunt zien wie er voor de deur staat. Afhankelijk van uw interieur kunnen we het ontwerp van uw systeem ook aanpassen of hierop afstemmen.

Toepassingen intercom systemen

Intercom systemen zijn handig voor verschillende soorten gebouwen. Wij leveren deze systemen bijvoorbeeld aan:

  • Appartementen:Denk daarbij aan appartementencomplexen, flats of gebouwen waarin meerdere bedrijven werkzaam zijn. Deze gebouwen beschikken vaak over meerdere beldrukkers voor de verschillende woningen of bedrijven.
  • Huiseigenaren of één bedrijf of instelling:Op die manier is de controle aan de deur groter en weet u precies wie er langskomt en op de bel drukt. Dit systeem beschikt ook over het algemeen over één beldrukker.

Uw intercom systeem draadloos aanleggen kunnen wij ook voor u realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat we door de aanleg van een draadloos intercom systeem breekwerk of het aanleggen van diverse kabels vermijden.

Intercom voor meer gemak en comfort

De intercom van DT Domotica is niet alleen een extra veiligheidsmaatregel, laat u ook verbazen door het gebruiksgemak ervan. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uw intercom systeem wordt aangesloten op uw tablet of smartphone. U kunt dan direct als de bel gaat op uw tablet of smartphone zien wie er voor de deur staat en de deur al dan niet vanaf uw luie stoel openen.

Het intercom systeem afgestemd op uw wensen en woning

Met een intercom systeem van DT Domotica bent u ervan verzekerd dat deze geheel is afgestemd op uw wensen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat het systeem wordt verbonden met het digitale apparaat van uw keuze, ook zorgen wij ervoor dat u direct via uw smartphone of tablet kunt communiceren met de persoon die voor de deur staat. Profiteer dus van de optimale veiligheid, comfort en gemak van onze intercom systemen. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we uw mogelijkheden.