Domotica

Een ander woord voor domotica is ook wel huisautomatisering. Domotica is Latijn en is een combinatie van het woord “domus”, dat huis betekent, en tica, afkomstig van informatica, telematica en robotica. Bij domotica wordt technologie en het bedienen ervan geїntegreerd in uw woning, maar kunt u uw elektronica ook van buitenaf bedienen. U zit bijvoorbeeld op uw werk en wilt graag thuiskomen in een warm huis. Dan kunt u op uw werk uw verwarming al voor 17.00 uur inschakelen.

Domotica systeem

Een domotica systeem is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. U bespaart op uw energiekosten en kunt eenvoudig met een druk op de knop alle verlichting uitschakelen, ervoor zorgen dat uw verwarming wordt aangezet of de beveiliging van uw woning of bedrijfspand regelen.

Domotica in de zorg

Domotica als vorm van besturing kwam het eerste voor in de zorg voor mensen met een functiebeperking. Tegenwoordig wordt domotica breed toegepast voor talloze doeleinden.

Huisautomatisering

Ontdek de talloze mogelijkheden voor huisautomatisering op het gebied van centrale bediening van uw elektronische apparatuur, verlichting, verduistering, beveiliging en open haarden.

Duotecno

Met de Duotecno producten worden zowel de verlichting, als het alarm, de verwarming, koeling of ventilatie, uw audio/video, rolluiken en de camerabewaking in één systeem geїintegreerd en via een gedecentraliseerd systeem georganiseerd.

Fibaro

Als u kiest voor het Fibaro systeem, kiest u voor vier handige functies via multisensortechnologie, namelijk een bewegingsmelder, een rookmelder, een fibaro wall plug zodat u automatisch het licht in en uit kunt schakelen en een Fibaro dimmer om sfeervol licht in huis te creëren.

Ledverlichting

Vanwege de verschillende mogelijkheden die de ledverlichting van DT Domotica u biedt, is deze erg geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de retail, hotels, restaurants, kantoren, musea, galerijen, pretparken, theaters, bioscopen, bowlingcentra maar ook bij u thuis.

Domotica maakt uw huis slimmer

Al jaren zijn wij de specialist als het gaat om elektrotechnisch gemak in huis. U kunt uw inboedel in huis voortaan vanuit één of meerdere plaatsen bedienen, als u kiest voor onze producten. Of u nu uw alarmsysteem wilt inschakelen of uw geluidsinstallatie wilt uitzetten, met behulp van domotica doet u dit eenvoudig en snel. Zo vergroot u uw wooncomfort. Bovendien biedt DT Domotica u betaalbare oplossingen voor zowel domotica bij u thuis als voor bedrijven.

Duurzaam en gebruiksvriendelijke apparatuur

Naast meer wooncomfort, bespaart u met domotica ook op uw energiekosten en draagt u uw steentje bij aan het milieu. U kunt immers flink besparen op uw energierekening. Gaat u bijvoorbeeld naar bed, dan kunt u met één simpele druk op de knop alle installaties in huis uitzetten. Of u schakelt de verlichting en elektrische apparaten in de woonkamer uit, wanneer u zich in uw werkkamer bevindt. Daarmee gebruikt u geen dubbele hoeveelheid elektriciteit en bespaart u energie.

Bovendien zijn alle apparaten die wij bij u installeren energiezuinig, zodat u nu en in de toekomst minder energiekosten betaalt. De oplossingen die wij verzorgen zijn daarmee zeer duurzaam en uiterst gebruiksvriendelijk. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van onder andere:

  • Elektronische apparatuur
  • Lichtinstallaties
  • Verduistering
  • Beveiliging
  • Open haarden
  • IPad bediening

De technische mogelijkheden op het gebied van domotica zijn eindeloos. In de meeste gevallen zijn er betaalbare oplossingen die voor veel gemak en wooncomfort kunnen zorgen. Doe daarom een beroep op DT Domotica, want wij zijn de meest geschikte partner in Nederland. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten domoticasystemen en de best passende oplossingen voor uw huis of kantoor. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk op de hoogte te brengen en te ondersteunen bij het gebruik van uw domoticasysteem, zowel voor, tijdens en na de installatie.