Duotecno

Duotecno producten voor systeemintegratie

Wist u dat u ook met een domoticasysteem voor nog meer gebruiksgemak kunt kiezen? Duotecno integreert uw videofonie in het domoticasysteem. Op die manier kan alles geheel naar uw wensen afgesteld worden. Een voorbeeld:

U bent niet thuis en er wordt aangebeld. Via de buitenpost die in uw camerabewakingssysteem is geїntegreerd, wordt er verbinding gemaakt met uw mobiele telefoon. Ondertussen maakt uw camerabewakingssysteem foto's van de bezoekers die naar uw tablet of smartphone worden verzonden. Zo ziet u dus direct wie er wanneer voor uw deur staan. Omdat de buitenposten ledverlichting in de camera hebben, zijn de videobeelden ook duidelijk en scherp als het donker is.

Wie of wat is Duotecno?

Duotecno is een Belgische fabrikant gevestigd in Brugge die de gebruiksvriendelijkheid van domoticasystemen naar het hoogst haalbare segment hebben getild. Zo kunt u de producten volledig integreren in een systeem. Dat betekent dat zowel de verlichting, als het alarm, de verwarming, koeling of ventilatie, uw audio/video, rolluiken en de camerabewaking via een gedecentraliseerd systeem georganiseerd worden. Dit kunt u zowel thuis regelen als op afstand via uw smartphone of tablet. Daarbij kunt u kiezen voor verschillende modules, van eenvoudig tot uitgebreid. Bij de eenvoudige variant van de duotecno producten regelt u bijvoorbeeld twee systemen, waaronder uw verlichting en de toegangscontrole, terwijl bij de uitgebreide variant er een technische integratie van al uw systemen in een plaatsvindt. Omdat Duotecno het snelle CAN-bus protocol gebruikt om domoticasystemen te laten communiceren, bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid.

Niet alleen particulieren profiteren dus van Duotecno producten, ook zijn onze producten erg geschikt voor bedrijven, winkels, hotels en openbare instellingen.

Design van Duotecno producten

Duotecno producten zijn van de beste kwaliteit die er is. U kiest met Duotecno producten dus echt voor de hoogste kwaliteit. Niet alleen zijn de producten van Duotecno erg functioneel, ook is er de nodige aandacht besteed aan het design van de producten. Enkele voorbeelden van deze producten zijn touch-screens, touchbuttons, modules en inbouwsensoren voor plafondmontage.